Dzenan Pejcinovic Analizi

 

 15 Şubat 2005 Münih doğumlu Alman genç forvet oyuncusudur. Bayern Münih alt yapısın da futbola başladı. Augsburg Genç takımına transfer oldu buradan Alman Ümit milli takımlarında U16 ve U17 de forma şansı buldu. Bu süreçte U17 takımında çıktığı 16 maçta 17 gol bularak tüm dikkatleri üzerine çekti. 17 Yaş altı Avrupa şampiyonasında Nelson Weiper ile Alman genç takım forvet hattını paylaşan genç forvet Almanya’nın çeyrek finalde Fransaya penaltılarda elenmesi ile belki de çok büyük bir transfer şansını kaybetmiş oldu zira Bayern ve Manchester City Scoutları onu bu turnuvada gözlemlemekteydi. Ama her şeye rağmen 1,25 M Bonservis ile Wolfsburg takımına 2022 yazın da transfer oldu.



    Sol ayaklı forvet oyuncusu bitirici ve teknik özellikleri ile ön plana çıkıyor 1,88 boy ve sıçrama yeteneği onun kafa vuruşlarında etkili olması sağlıyor. Yaş gruplarına göre fiziki gelişimi iyi ve oyunu teknik kapasitesi ile okuyabiliyor. Son vuruşları çok net bitirici dediğimiz ayak içi ve kafa vuruşları büyük golcüleri anımsatıyor. Eksik bir yanını göremedim çok genç ve önünde uzun bir zaman var.




    100 M üzeri bir değere ulaşabileceğini düşünüyorum ve en geç 2025 yılına kadar Bayern Münih transferi yapabileceğini Alman milli takım santraforu olarak geleceğin Robin Van Persie geliyor diyebilirim. Ondan beklentim potansiyel olarak 190 bandı bir değerdir kısaca beş yıldız… 


Etiketler: #dünyayıldızı #potansiyelyetenek #DzenanPejcinovic